Kepparikerho

Keppihevostelua

Alustavasti olemme sopineet kepparikerhon jatkosta alkaen 3.9. 2020. Pidätämme oikeuden aloituksen muutokseen, jos korona tilanne muuttuu ja rajoitukset tiukentuvat.  Tunteja saatetaan myös pitää ulkona sään niin salliessa, tästä ilmoitetaan osallistujille erikseen. Kerhoon osallistutaan vain täysin terveenä!


Kepparikerho koululaisille

Kepparikerhossa harjoitellaan kaikkea keppihevosharrastukseen kuuluvaa, pääasiassa este ja -kouluharjoituksia. Kaikentasoiset ovat tervetulleita mukaan, myös aloittelijat. Ota mukaan urheilulliset vaatteet ja oma keppihevonen. 

Juvanpuiston koululla torstaisin suurisali klo 17-18.00 alkaen 3.09.2020 

Noin 12 kerhokertaa. Syyslomalla ei ole tuntia. 

Kerhoon mahtuu 15 osallistujaa. 
Syyskausi 2020

Hinta syksy jäsenet 70€ (aikuisjäsenen lapsi) ei jäsenet 95€

Keväällä mukana olleet ja maksun maksaneet voivat saada alennuksen syksyn ryhmästä. Laita viestiä mll.pohjoisespoo@gmail.com. Laskut lähetetään sähköpostitse.


Syksyn 2020 asiakasmaksuja ei palauteta, jos tunnit peruuntuvat virainomaisen tai muun vastaavan tahon toimesta yhdistyksestä riippumattomista syistä. 


Ilmoittaudu: https://pohjois-espoo.mll.fi/kerhotoiminta/kepparikerho/sitovat-ilmoittautumiset/

Vetäjä : Sonja eli  #khtselina


Kerhon vetäjästä: Olen 22v tyttö, yli 10v keppihevosharrastaja, pidän keppihevostalli Seminaa, järjestäen monenlaista keppihevostoimintaa ja ommellen keppareita ja niiden varusteita + toimin aktiivisesti myös instagramissa ja youtubessa.

Instagram: https://www.instagram.com/khtsemina/?hl=fi

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCu6G3kuDwxGhUj-puadIm_g?view_as=subscriber