Perhejooga, Juvanpuisto

UUTTA syksyllä 2019!!!!

Perhejooga

Perhejooga on iloista ja rauhallista lasten ja aikuisten yhteisliikuntaa, jossa niin liikutaan kuin rauhoitutaankin. Inspiraationa ovat luonto, eläimet ja tarinat.

Harjoitukset tukevat oman kehon hallintaa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä lisäävät tervettä kunnioitusta omaa kehoa kohtaan.

Jooga vahvistaa itsetuntoa ja aikuisen ja lapsen välistä yhteyttä.

Nämä tunnit ovat vapaat kilpailusta ja vertailusta.

Perhejooga sopii kaikille. Kaikki lapset, niin tytöt kuin pojat, voivat osallistua. Mitään kokemusta tai taitoja joogasta ei tarvitse olla, tärkeintä on mukava yhdessä tekeminen. Mitään muitakaan liikunnallisia erityistaitoja tai kokemuksia ei tarvitse olla entuudestaan hankittuna, vaan tämä sopii niin paljon kuin vähän liikkuville.

Suositusikä lapsille noin 5-9v., koska sisältö on suunniteltu tämän ikäisten mielenkiinnon kohteita ajatellen, mutta niin isommat kuin pienemmät lapset ovat viihtyneet ihan hyvin mukana. Lämpimästi tervetuloa niin vanhemman/ isovanhemman/ kummin tai muun aikuiskaverin kanssa. Lapsen kanssa voi tarvittaessa tulla vaihdellen eri aikuinen.

Lisätietoja sisällöstä joogaohjaaja Tiina Tuokolta

tiinatuokko.tuokko@gmail.com tai 050 3272750.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan perhejoogaa!

Juvanpuiston koulun pienisali keskiviikkoisin klo 17.30-18.30.

Alkaa 28.08.2019 ja päättyy 06.11.2019.

Kertoja 10. Syyslomaviikolla ei ole perhejoogaa.

Kesto 45min, 15min varattu tunnin päätteeksi.

Hinnat syksy 2019

Lapsi+vanhempi

Maksun tiedot lähetetään sähköpostilla.

125€/MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdistyksen aikuisjäsenet

150€/ei jäsenet

EXTRA : Lisäaikuinen/lapsi (pari veloitetaan normaalin osallistumishinnan mukaan) perheestä, jäsenet 60€ / ei jäsenet 80€

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. RYHMÄÄN TULEE ILMOITTAUTUA 20.8.2019 MENNESSÄ.

Ohjaajana Tiina Tuokko, joka on harjoittanut joogaa 20 vuotta ja on koulutettu joogaohjaaja, ohjaa työkseen joogaa monenlaisille ryhmille: erityisryhmille, aikuisille, lapsille ja nuorille sekä on kolmen lapsen äiti.