Aikuisille kehonhuoltoa Juvanpuisto syksy 2021

Aikuisille Juvanpuiston koululla

Keskiviikkoisin klo 18.45-19.30. pieni sali.

Ohjaaja Tanja Kristiansson

Alkaa 6.10.2021  ja päättyy 2.12.2021

Syyslomaviikolla 42 ei ole liikuntakerhoa.

Kertoja 8

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla teemme paljon monenlaisia avaavia, kiertäviä, vähän lämmiteleviä liikkeitä, sekä monipuolisia lyhyitä ja pitkiä venytyksiä. Aloitamme tunnin seisaaltaan ja siirrymme sitten jumppamatoille jatkamaan liikkeitä. Taustalla rauhallista musiikkia.
Syksyn aikana voimme kokeilla jollakin/joillakin kerroilla myös putkirullausta eli fascia foam rollingia sekä qua-sha kraboja ja fascia palloja. Ohjaaja tuo näitä välineitä lainattavaksi ja sovitaan etukäteen kerrat milloin tehdään näillä.

Hinta /lapsi / syksy 2021:
 50€/syyskausi 2021, MLL:n aikuisjäsen
 75€/syyskausi 2021, ei jäsenille

Maksun tiedot lähetetään sähköpostilla.

Lisätietoja mll.pohjoisespoo@gmail.com

Ohjaajana 40-vuotias espoolainen kolmen lapsen äiti Tanja Kristiansson.
Tanja opiskeli aikuisena muiden töiden ohella Kisakalliossa liikunnanohjaajaksi ja on ohjannut monenlaista liikuntaa aikuisille ja lapsille Espoossa ja Vantaalla vuodesta 2016 alkaen.
Liikunnanohjauksen lisäksi Tanja tekee opettajan sijaisuuksia pääasiassa alakouluissa ja vaate-, kaava, kangas- ja korusuunnittelua yrityksensä kautta ja hoitaa perheen kolmea koiraa.