UUTTA perhejooga Juvanpuiston koululla keskiviikkoisin

28.11.2019

Perhejooga on iloista ja rauhallista lasten ja aikuisten yhteisliikuntaa, jossa niin liikutaan kuin rauhoitutaankin. Inspiraationa ovat luonto, eläimet ja tarinat.

Harjoitukset tukevat oman kehon hallintaa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä lisäävät tervettä kunnioitusta omaa kehoa kohtaan. 

Jooga vahvistaa itsetuntoa ja aikuisen ja lapsen välistä yhteyttä. 

Nämä tunnit ovat vapaat kilpailusta ja vertailusta.

Perhejooga sopii kaikille. Kaikki lapset, niin tytöt kuin pojat, voivat osallistua. Mitään kokemusta tai taitoja joogasta ei tarvitse olla, tärkeintä on mukava yhdessä tekeminen. Mitään muitakaan liikunnallisia erityistaitoja tai kokemuksia ei tarvitse olla entuudestaan hankittuna, vaan tämä sopii niin paljon kuin vähän liikkuville.

Suositusikä lapsille noin 5-9v., koska sisältö on suunniteltu tämän ikäisten mielenkiinnon kohteita ajatellen, mutta niin isommat kuin pienemmät lapset ovat viihtyneet ihan hyvin mukana. Lämpimästi tervetuloa niin vanhemman/ isovanhemman/ kummin tai muun aikuiskaverin kanssa. Lapsen kanssa voi tarvittaessa tulla vaihdellen eri aikuinen. Lisätietoja sisällöstä joogaohjaaja Tiina Tuokolta

tiinatuokko.tuokko@gmail.com tai 050 3272750.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan perhejoogaa!