Jäsenedut  2019

MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa.

Jäsentiedote lähetetään jäsenille 2 kertaa vuodessa.

Jäsenedut

Kun maksat jäsenmaksusi, MLL tarjoaa sinulle seuraavat jäsenedut:

● Paikallisyhdistyksien jäsenperheet saavat yleensä alennuksia MLL:n kerhomaksuista. Paikallisista jäseneduista yhdistyksesi tiedottaa jäsenkirjeissään.
● Lapsemme-lehti 4 kertaa vuodessa maksaville jäsenille.

Valtakunnallisia etuja mm. :

Heureka Vantaalla tarjoaa 10 % alennuksen pääsylipuista.

Ranuan eläinpuisto tarjoaa MLL:n jäsenille – 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista pääsylipuista.

SEA LIFE tarjoaa 1.4.2019-31.3.2020 MLL:n jäsenille sisäänpääsyn hintaan 10 € / hkö (max. 5 hlö / etu). Edun saa näyttämällä jäsenkorttia kassalla tai sealifeshop.fi-verkkokaupasta.

Duudsonit Activity Park

MLL:n jäsenet ja heidän perheensä saavat kaikissa Duudsonit Activity Parkissa 2 € alennuksen normaalista lipunhinnasta. Kausikorteista saa 10 % alennuksen ja ravintola Pirttihirmun lounaasta 1 € alennuksen. Lisäksi isommille porukoille on tarjolla retkipaketti 20 € / hlö (norm. 25 €), joka pitää sisällään pääsylipun ja pikku duudsonit burger -aterian. Määrä vähintään 10 henkilöä. Ympäri vuoden voimassa olevien etujen lisäksi tarjolla on kausittain vaihtuvia etuja. Niistä saat lisätietoa Lapsemme -lehdestä tai suoraan kysymällä  Duudsonit Activity Parkista.

HopLop

HopLop on seikkailupuisto koko perheelle. HopLopissa lapset taitotasosta riippumatta voivat kokeilla rajojaan ja saada onnistumisen elämyksiä. Ei-asenne voidaan suosiolla jättää nurkkaan nököttämään. HopLopissa lapset saavat olla lapsia ja aikuisetkin ovat tervetulleita kirmaamaan mukaan leikkiin!

MLL:n jäsenille sisäänpääsymaksu arkisin 12 eur/lapsi (max. 5 lasta). Lipun hinta sisältää rajoituksettoman yhtäjaksoisen leikkiajan. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta. Etu ei ole voimassa koulujen loma-aikoina eikä arkijuhlapyhinä.

HopLop-synttäreillä päivänsankari juhlii veloituksetta, kun juhlavieraita on päivänsankarin lisäksi vähintään kuusi.

Molemmat edut ovat voimassa lähes kaikissa HopLop-puistoissa (pl. Riihimäki ja Rovaniemi) ja edut saa esittämällä jäsenkortin.

Juhlamaailma

Verkkokaupasta ja Juhlamaailma-myymälästä 15 % alennus kaikista tuotteista lukuun ottamatta helium- ja mainospalloja sekä mainospallojen tarvikkeita, tarjoustuotteita, juhlaherkkuja, helium-kaasua ja verkkokaupantoimitusmaksua. Verkkokaupasta alennus myös tarjoustuotteista. Verkkokaupan ostoskorinäkymässä ilmoitettava kampanjakoodi MLLjäsen2018 ja myymälässä esitettävä jäsenkortti.

Lisää jäsenetuja https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/jasenyys/jasenedut/

Lisätietoja: jasenpalvelu(at)mll.fi,  p. 075 324 5540 (ti-to klo 9-11)

Mattoneliö

Tervetuloa mattopesulaamme! Toimintaperiaatteemme on noutaa, pestä ja palauttaa matot yms kodin suuret tekstiilit. Kuljetuspalvelu sisältyy pesuhintaan. Tilaa ilmainen nouto ja palautus matoillenne. Samalla voit tilata kodin pesuaineet – vaivattomasti – kotiin tuotuna. Pesemme matot, peitot, tyynyt, päiväpeitot, petauspatjan päälliset, työvaatteet, veneen pressut ja untuvavaatteet. Pesu sisältää, joko koneellisen tai laaka/tasopesun tuotteelle, riippuen sen materiaalista. Kuivaamme tuotteet lingolla ja loppu kosteus poistuu kuivaushuoneessa nopeasti. Matot suojataan muovilla kuljetuksen ajaksi.
MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdistyksen jäsenkortilla 20% alennus kaikista Mattoneliön palveluista.

Yritys toimii Espoon Juvanmalmilla. Yhteydenotto puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivujen tilauslomakkeella.

Tilaukset sähköpostiin tilaa@mattonelio.fi

Kysymykset ja mainosmateriaalit info@mattonelio.fi

Valon pisara

Kehon ja mielen huoltamo Valon pisara tarjoaa MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdityksen jäsenkortilla -10% alennuksen.

Juvan teollisuuskatu 8 02920 Espoo

milla@valonpisara.com

www.valonpisara.com

Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröidä kplus korttisi MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdistyksen ja K-Supermarket Niipperin hyväksi.

Voit tehdä sen plussa.com omilla sivuillasi kohdassa omaplussa ja valikosta sponsorointi. Koodi on  SP0723

Kiitos. Saat edelleen normaalisti plussaedut ja pisteet itsellesi, mutta me myös hyödymme, kun käytät plussakorttiasi koodillamme.