Jäsenedut  2020

MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa.

Jäsentiedote lähetetään jäsenille 2 kertaa vuodessa.

Jäsenedut

Kun maksat jäsenmaksusi, MLL tarjoaa sinulle seuraavat jäsenedut:

● Paikallisyhdistyksien jäsenperheet saavat yleensä alennuksia MLL:n kerhomaksuista. Paikallisista jäseneduista yhdistyksesi tiedottaa jäsenkirjeissään.
● Lapsemme-lehti 4 kertaa vuodessa maksaville jäsenille.

Muutoksen omiin jäsentietoihin voit tehdä seuraavan linkin kautta:

Valtakunnallisia etuja

Lisätietoja: jasenpalvelu(at)mll.fi,  p. 075 324 5540 (ti-to klo 9-11)

Mattoneliö

Tervetuloa mattopesulaamme! Toimintaperiaatteemme on noutaa, pestä ja palauttaa matot yms kodin suuret tekstiilit. Kuljetuspalvelu sisältyy pesuhintaan. Tilaa ilmainen nouto ja palautus matoillenne. Samalla voit tilata kodin pesuaineet – vaivattomasti – kotiin tuotuna. Pesemme matot, peitot, tyynyt, päiväpeitot, petauspatjan päälliset, työvaatteet, veneen pressut ja untuvavaatteet. Pesu sisältää, joko koneellisen tai laaka/tasopesun tuotteelle, riippuen sen materiaalista. Kuivaamme tuotteet lingolla ja loppu kosteus poistuu kuivaushuoneessa nopeasti. Matot suojataan muovilla kuljetuksen ajaksi.
MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdistyksen jäsenkortilla 20% alennus kaikista Mattoneliön palveluista.

Yritys toimii Espoon Juvanmalmilla. Yhteydenotto puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivujen tilauslomakkeella.

Tilaukset sähköpostiin tilaa@mattonelio.fi

Kysymykset ja mainosmateriaalit info@mattonelio.fi

Valon pisara

Kehon ja mielen huoltamo Valon pisara tarjoaa MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdityksen jäsenkortilla -10% alennuksen.

Juvan teollisuuskatu 8 02920 Espoo

milla@valonpisara.com

www.valonpisara.com

Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröidä kplus korttisi MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdistyksen ja K-Supermarket Niipperin hyväksi.

Voit tehdä sen plussa.com omilla sivuillasi kohdassa omaplussa ja valikosta sponsorointi. Koodi on  SP0723

Kiitos. Saat edelleen normaalisti plussaedut ja pisteet itsellesi, mutta me myös hyödymme, kun käytät plussakorttiasi koodillamme.