Zekki-testi kertoo, miten sulla menee

Milloin kysyit viimeksi itseltäsi, miten sulla menee? Zekki on maksuton 10 kysymyksen testi, joka auttaa sinua pohtimaan elämääsi ja tulevaisuuttasi.


https://www.zekki.fi/

https://www.is.fi/hs-espoo/art-2000006436907.html?fbclid=IwAR1iCGJ-d9Yd7dM1qPi-xGpTsbcvd1lpaeRWA1LUDS5kHiXsB7C4dS9KIGI

Meidät mainitaan jutussa: Mannerheimin lastensuojeluliiton Pohjois-Espoon yhdistys on puolestaan pitänyt nuorille suunnattua kahvilaa tiistai-iltaisin kirjastolla, ja torstaisin kirjastolla on järjestetty vapaaehtoisin voimin nuorille suunnattua lukukoiratoimintaa.

Yläkoulun alkaminen on lapselle iso juttu. Elämässä alkaa uusi vaihe ja murrosikäkin koittaa. Lapsi voi kasvaa nopeasti aikuisen mittaiseksi, mutta kaipaa silti juuri nyt paljon vanhempiensa aikaa, huomiota ja hyväksyntää – vaikka ei aina sitä itse ilmaise. Seitsemäsluokkalainen tarvitsee paljon kannustusta ja rohkaisua. Lapsen on tarpeellista kokea, että hän on juuri omanlaisenaan tärkeä ja riittävän hyvä.

https://www.mll.fi/hyva-alku-ylakouluun/

Juvanpuiston koulu
Juvanpuiston koulu
Juvanpuiston koulun mopotiimille on hankittu Espoon kaupungilta haetun ja saadun avustuksen avulla tarvikkeita. Toteutettu yhteistyössä Juvanpuiston koulun kanssa. 2019-2020.

Haluatko tulla lastenhoitokurssille ja työskennellä palkallisena lasten hoitajana? Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitokursseja järjestetään vastuuntuntoisille ja lapsirakkaille henkilöille, joilla on kiinnostusta ja aikaa hoitaa lapsia. Lastenhoitotehtävissä voi toimia 16 vuotta täytettyään.

Lastenhoitokurssille osallistuva saa valmiuksia toimia hoitajana Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitotoiminnassa tai kurssin voi suorittaa hankkiakseen lisätietoa lasten kanssa toimimisesta. Lastenhoitokurssi sisältää lähiopetusta, etätehtäviä ja harjoittelun 

Lastenhoitokurssit: http://uudenmaanpiiri.mll.fi/koulutukset/lastenhoitokurssit/