Avoimet työpaikat

Haemme koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaajaa Juvanpuiston koululle.

Olethan työntekijänä oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Toimit hyvin tiimissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön, toimintaan ja hyödyntämään ammatillisia vahvuuksiasi. Työtehtävä edellyttää sujuvaa Suomen kielen taitoa.

Työaika on noin 20 h/vko. Työtä on koulupäivinä klo.12.00-17.00 välillä. Toivomme kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Työsopimus voidaan tehdä  29.5.2020 asti.

Palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukaan. Palkkaluokka: Koulutettu ohjaaja C G 19c, kouluttamaton ohjaaja B G 17

Hakemus ja cv toimitetaan yhdistyksen puheenjohtajalle mll.pohjoisespoo@gmail.com ja haastattelut aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävään valituilta vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504).

Etsimme ohjaajatiimiimme sijaisia lukuvuodeksi kevät 2020.

Iltapäivätoiminta on ohjattua vapaa-ajan toimintaa lasten koulupäivän päätyttyä.

MLL Pohjois-Espoon paikallisyhdistys ry järjestää palveluntuottajana Juvanpuiston koululla Espoon kaupungin lakisääteistä iltapäivätoimintaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Sijaisten työtunnit määräytyvät sijaistarpeen mukaan.